Metodii.com НачалоПреведиИзтеглиФорумИгриХораЧат BulgarianEnglishGreekRussian

 
Инсталация на новата руска фонетика

    Инсталация:
    Стартирате файла RU_Phonetic.exe, за да инсталирате тази клавиатура на някоя от операционните системи Windows XP или Windows Vista. След стартирането на инсталацията ще се появи следния прозорец:
 

RU_Phonetic.exe

    Натиснете бутона Setup и ще видите това:
 

    Инсталацията е завършена. Новата фонетика е добавена в списъка на клавитурите и вече е активна.
 

    Деинсталация:
    За да деинсталирате новата руска фонетика, отидете на бутона Start и изберете Settings => Control Panel => Add / Remove Programs. Там изберете новата фонетика от списъка на инсталираните програми и дайте Remove.
 

    Полезна информация:
    Тази подредба ще работи без да създава никакви проблеми, защото е направена с Microsoft Keyboard Layout Creator. Тоест, тази клавиатурна подредба е направена с оригиналния инструмент предоставен от Microsoft.

    Инсталацията е изключително бърза и лесна. За целта дори не е нужно да сте с администраторски права. Трябва само да стартирате инсталационния файл, който представлява саморазархивиращо се EXE. Инсталацията протича по следния начин: Саморазархивиращото се EXE ще създаде временна директория на вашия компютър, в която ще разархивира този zip, след което ще стартира Setup.exe, което ще извърши инсталацията. Накрая временната директория ще бъде автоматично изтрита, за да не заема място на компютъра ви.
 

    Варианти:
    Фонетична подредба за немски клавиатури: QWERTZ (инсталирай от exe или от zip)
    Фонетична подредба за френски клавиатури: AZERTY (инсталирай от exe или от zip)
    Фонетична подредба за украински език: (инсталирай от exe или от zip)
    Фонетична подредба за български език.
 

Пишете ни: (защитен e-mail)
 Metodii.com е създаден от екипа на